flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація для присяжних

20 березня 2020, 09:28

Продовжено строк подання декларацій!

          Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» присяжні під час виконання ними обов’язків в суді, тобто під час залучення до розгляду конкретної справи стають суб’єктами на яких поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», а саме обов’язок подання е-декларації.

         Повідомляємо Вас про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції», згідно з якими у 2020 році продовжено до 1 червня 2020 року термін подання щорічних декларацій та декларацій після звільнення.

           Звертаємо увагу на те, що порушення вимог фінансового контролю, умисне недекларування або декларування недостовірної інформації є корупційними правопорушеннями, за які передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність (статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 366-1 Кримінального кодексу України).

         Повідомляємо, що Довідки про доходи за 2019 рік можна отримати  в ТУ ДСА України в Закарпатській області за адресою м. Ужгород, вул. Загорська, 30 Контакт-центр: 0-800-501-492 E-mail inbox@zk.court.gov.ua  або через Тячівський районний суд Закарпатської області м.Тячів, вул. Незалежності, 120!

Прес-служба Тячівського районного суду