flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вийшов у відставку голова Тячівського районного суду

05 лютого 2024, 13:27

30 січня 2024 року Вища рада правосуддя задовольнила заяву судді-голови Тячівського районного суду Гримута Володимира Івановича про відставку.

Гримут В.І. призначений на посаду судді у червні 1987 року.

У серпні 1998 року призначений на посаду голови Тячівського районного суду та здійснював адміністративні повноваження голови цього суду по 30 січня 2024 року.

Протягом цього періоду Володимир Іванович був підтримкою для своїх колег, працівників та громадян. Він завжди прикладав зусиль для об’єднання своїх працівників, створення їм належних умов праці та залучення їх до громадської діяльності.

Гримут Володимир Іванович разом з іншими ініціаторами взяв активну участь та сприяв будівництву нової адмінбудівлі Тячівського районного суду в 2014 році, брав безпосередню участь (був капітаном та гравцем) під час футбольних турнірів присвячених Дню працівника суду. У 2016 році футбольна команда Тячівського районного суду стала переможцем такого футбольного турніру, а у 2017 році - виборола трете місце.

Про досягнення, успіхи та вкладення Володимира Івановича у розвиток справедливості, формування уявлення суспільства про суд й турботу про людей можна написати не мало сторінок.

Колектив Тячівського районного суду висловлює щиру вдячність ГРИМУТУ ВОЛОДИМИРУ ІВАНОВИЧУ за самовідданість та працю.

Володимир Іванович залишається для нас назавжди головою суду, суддею та людиною з великої літери.