flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці Закарпаття провели тактико-спеціальні навчання

30 серпня 2021, 09:08

27 серпня, у Тячівському районному суді Закарпатської області співробітники територіального управління навчалися спільно з поліцейськими та рятувальниками Тячівщини.

Розпочали зі спільного заняття з колективом суду, де визначали черговість дій при виникненні пожежі. А розповів про це Олександр Малета - провідний інспектор ВЗНС Тячівського РУ ГУ ДСНС України у Закарпатській області. Опісля перейшли до практики: повідомили про «загорання» у суді та евакуйовували всіх, хто там перебував. А рятувальники приборкували умовну пожежу та допомогали постраждалому.

Наступним судові охоронці відшліфовували тактику дій при ускладненні обстановки під час виконання ними службових завдань, відпрацьовували режимно-охоронні та тактичні заходи: деблокували двері конвойної кімнати, припиняли порушення громадського порядку біля суду, під час пропуску осіб до зали судових засідань, безпосередньо у залі судових засідань тощо.

Мета навчань: засвоєння особовим складом територіального управління дій при виконанні завдань у нештатних ситуаціях, що ускладнюють обстановку на об’єкті охорони.

Завершили підбиттям підсумків тактико-спеціальних навчань зі взаємодіючими органами, де обумовили заходи, що роблять виконання службових обов'язків ще ефективнішим.